Category: Escorter sverige

Apoteket glidmedel vuxenleksaker

12.04.2016

apoteket glidmedel vuxenleksaker

Vi har massagestavar, lyxiga dubbelverkande vibratorer, världens mest sålda knipkulor och dildos. Allt för din njutning och med diskret leverans. Vi har både vatten- och silikonbaserat glidmedel. Glidmedel kan vara bra vid olika sexuella aktiviteter som under samlag och vid användning av sexleksaker. Klick Natural Glide ml. Klubbpris: Ord. pris: Tillfälligt slut. Köp. ACO Intim Vårdande glidmedel 50 ml. 3 för 2. ACO Intim Vårdande glidmedel 50 ml.

Sex: Apoteket glidmedel vuxenleksaker

Apoteket glidmedel vuxenleksaker 361
Apoteket glidmedel vuxenleksaker 764
Apoteket glidmedel vuxenleksaker Kondomer är ofta gjorda i latex och har man inga problem med kondomer kommer man inte heller att ha några problem med sexleksaker i latex. Eftersom materialet är poröst är det dock viktigt att inte slarva med rengöringen. G-punktstav 1 st Massagestav. Kundkontakt Vi svarar gärna på dina frågor. Det finns ett antal olika material med olika egenskaper som lämpar sig apoteket glidmedel vuxenleksaker sexleksaker. Ska massagestavarna vara mjuka eller hårda? Så tar du hand om sköra slemhinnor i underlivet.
Man bör inte använda silikonbaserat glidmedel tillsammans med sexleksaker i silikon, eftersom detta i vissa fall kan orsaka en kemisk reaktion som får. Har du torra slemhinnor kan det vara skönt att använda ett glidmedel som verkar smörjande vid samlag. Det är också viktigt att inte tvätta underlivet för ofta och. Välkommen till Passion of Sweden! Här hittar du information om olika typer av glidmedel. Vi har även en erotikshop där du kan köpa glidmedel.

Videos

Anal Back Door eller vanlig olivolja, vilket är egentligen bäst som glidmedel?

 Comments: 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *